Måndag, fredag, måndag, FREDAG!

Måndag, fredag, måndag, fredag… Så känns det tycker jag. Bra eller dåligt vet jag inte, men just nu går tiden väldigt fort. Kan vara ett tecken på att jag trivs med livet och njuter av varje dag. Jag är också inne i ett riktigt skönt träningsflow; jag känner mig starkare och mer motiverad än på länge. :)

Den här veckan blev det ju Crosstraining på Sats i måndags. Jag kände mig ganska trött i kroppen under passet och har varit på helspänn hela veckan för att en förkylning ska bryta ut då jag har haft sjuka människor i min omgivning, men jag körde på ändå och det höll. Puh!

I onsdags morse blev det ett bröst- och tricepspass innan jobbet. Jag slängde även in någon övning för ben/rumpa (utfallssteg med viktplatta närmare bestämt) och situps under vilan mellan olika övningar för bröst/triceps. Det gäller ju att optimera sin tid när den lite mer knapp som den är på morgonen. ;)

Vilodagar tisdag och torsdag och imorse ett tungt ryggpass med marklyft (idag maxade jag 3 st på 75kg, det blir tyngre :)), axelpressar, frivändningar och chins. Eftersom jag hoppade över yogan för tredje veckan i rad till förmån för styrkan, för att få ihop minst två styrkepass per vecka, avslutade jag passet med iaf 6 solhälsningar. Namaste.

Helgen som vi har framför oss är i vanlig ordning fylld med diverse härliga aktiviteter för min del. Återkommer om vad det är för spännande ;)

Ha nu en riktigt skön fredag och njuuuut!

Puss&Kram
/L

20131025-101451.jpgMitt fina fina gym ;)

20131025-173758.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>