Träning som livsstil

Söndag- day of rest. Få sovmorgon, äta en lång frukost, ta långsamma promenader, fika, njuta. Måndag- rivstart på veckan för att komma tillbaka i prestationsmoodet; upp och hoppa tidigt, fokus jobb, fokus bra kost och fokus hård träning. Låter det här osunt eller jobbigt på något sätt? Inte då! ;) Det handlar egentligen bara om att man har en livsstil där träning är i fokus. Även dagarna då man inte tränar räknas in som en del av träningen eftersom vilan är viktig för uppbyggnaden. Träning för mig är ingen hobby, det är min livsstil helt enkelt. :)

Så i söndags hade jag alltså vilodag, en mycket härlig sådan, och i går kväll körde jag för första gången på väldigt länge Crosstraining på Sats. Det har varit ett utav mina absoluta favorit träningspass på veckan eftersom det är styrka och kondition i ett och ger en den där härligt måndags-rivstartskänslan. Helgens eventuella bravader och eskapader är som bortblåsta efter ett avslutat CT-pass och man är åter igen den där träningsgalningen som man vill vara eller är ;)
/L

20131022-173201.jpg

20131022-173218.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>