Hello Kungsholmen

Den här veckan bor jag i några vänners lägenhet för omväxlings skull (passar deras lilla katt) på Kungsholmen och igår kväll när jag kom dit så tog jag en promenad längs Hornsbergsstrand och stannade på klipporna och såg solen börja gå ner. Efter allt firande kändes det skönt att få vara ensam en stund och bara landa och låta alla härliga intryck lägga sig. :)

Trots att jag gillar stabilitet och är en rutinmänniska så blir jag upplyft av förändring och nya händelser. Att byta stadsdel för nån vecka ger mig ny inspiration och nya insikter eftersom vardagen skakas om lite. Nya rutiner skapas helt enkelt och man tvingas tänka utanför sin vardagsbox lite :)

Nu är inte Runday direkt utanför min box, men då Karlbergsslott bara ligger ett stenkast från där jag för tillfället bor så tänkte jag passa på att springa förbi där på vägen hem. Trots känningar i höger smalben och fruktansvärd träningsvärk i rumpan efter utfallssteg m viktplatta i lördags (vilket jag tydligen inte gjort på länge ;)) så ville jag köra ett pass m Runday. När jag klev av T-banan vid St Eriksplan och kom ut så ösregnade det verkligen. Jag vände tvärt (så kul är det inte att springa utomhus) och styrde istället skutan mot Sats Stadshagen. Där körde jag:

-Crosstrainer-intervaller i 30 min.
3 st 5-min intervaller med 2st 5-min aktiv vila emellan intervallerna då jag lättade på motståndet men höll tempot.
-Rodd 2000 meter
-2 X 2 min i plankan
-Avslutade med en lååång strecht.
/L

20130610-175142.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>