Vila

Söndag kväll och jag ser tillbaka på en skön helg utan träning, men med mycket promenerande (5-6 timmar per dag), tid med bästa vännen, mycket god mat och sollapning. Man vill ju bara vara ute när det är så himla härligt väder! :)

Efter ett tungt rygg- och axelpass i fredags kväll så har jag som sagt vilat från träning. Hade jag kunnat springa så hade jag gjort det. Det är ju bästa tiden för det och jag hade ingen lust att hoppa in på Sats idag och köra på Crosstrainern. Jag tog dagen som en extra vilodag, jag behövde nog det, och kör lite hårdare imorgon bara. ;)
/L

20130505-195419.jpg Juice från Juiceverket. Mälarpaviljongen, Norrmälarstrand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>