Hard core träning framför yogalugn

Imorse skippade jag yogan för en något mer pulshöjande och krävande morgonträning på gymmet. Kvällarna med vännerna avlöser varandra och då gäller det att planera. …Och att hålla sig till sin plan. ;)

4,5 snabba km på bandet och 55 strikta Burpees varvat med 55 explosiva situps i min favorit 10-9-8-7…. ner till 1, ni vet.

I torsdags morse skrattade jag åt mig själv att jag ens tänkt tanken kvällen innan att gå upp och träna innan jobbet, men imorse ville jag verkligen ta i, bli svettig och trött och benen liksom som bara sprang av sig själva fram på bandet… Känslan när håren i nacken reser sig för allt endorfin som utsöndras när man tar i är oslagbar! :)

Hoppas ni får en härlig fredagskväll och en grym helg! Jag ska ut och springa i solen och umgås med mina vänner! :)

/L

Bilden är lånad. Varför Running stavas med tre n vet jag inte, men jag tyckte den talar sitt tydliga språk ändå. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>