Lovely Sunday

Jag är nyss hemkommen från middag och teater som avslutning på en heldag med mina girls. Vi har haft en fantastiskt härlig söndag tillsammans. Vi började i morse på Clarion Hotell i Skanstull med ett “Yamuna Body Rolling“-pass, innan vi svidade om till bikinis och avverkade några timmar i deras spa. Bastu, bad, bastu, bad. Lugnt och skönt. Efter lite lunch gick vi hemåt tillsammans i solen, äntligen lite värme! Härligt att se alla Stockholmare vakna till liv och komma ur sina iden ;)

Hoppas att ni har haft en fin helg! Jag tycker att den gick alldeles för snabbt och jag har inte heller lyckats få ihop träningsschemat för kommande vecka. Mycket annat är inplanerat på kvällarna, men jag ska försöka få till mer löpträning den här veckan hade jag tänkt. Får se hur jag får ihop det.

Trevlig kväll!

/L

20130414-214419.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>