Well hello Södermalm

Hälsar på en annan stadsdel än den jag själv bor i den kommande veckan då jag bor i min fars och hans familjs lägenhet medan de gottar sig i sommarstugan i Spain. Och det gör jag så gärna! Miljöombyte och några extra kvadrat boyta gör gott om än bara för några dagar :)

Så jag tänkte, vad vore inte en bättre inledning på den här veckan än en löptur runt ön? Jag hade dessutom Långpass på löpschemat idag så det passade ju utmärkt! :) 10,7 km kom jag upp i och det tog ca 57 min.

Nu blir det brunch m mina giiirls! :)

/L

20130401-130143.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>