Minus en

Sommartid och 1 april imorgon; visst låter det fantastiskt härligt trots att det fortfarande känns avlägset med vår och värme. Ett steg närmare. En timme blev vi av med i natt men den timmen var för min del iallafall inte dagens träningstimme. ;)

Jag avslutade påskfirandet hos mamma i eftermiddags och åkte hem till stan efter 3 mysiga dagar med familjen. När jag kom hem mötte jag upp min storebror och gick till Sats för att köra ett pass med tung styrka för bröst/axlar/triceps och biceps. Det är inte varje dag man får äran att träna med honom så det var jätteroligt. Det var trots allt han som inspirerade mig att börja göra armhävningar och situps hemma på sovrumsgolvet i 12-13 årsåldern ;) Han är också fotografen och kreatören av min header här på bloggen och ni kan se mer av vad han gör här
/L

20130331-203258.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>