Glad påsk!

Glad påsk mina vänner! :)

Idag hade vi halvdag på jobbet, vilket nästa aldrig händer, så det kändes lite lyxigt. Jag gjorde några ärenden och promenerade ett par timmar i solen. När jag kom hem runt tre somnade jag. Finns det nåt bättre än att sova middag? ;) När jag vaknade kände jag mig lite vingelkantig, trött och matt, men jag satte i mig lite kaffe, en banan och en proteinshake med mjölk, tog mig i kragen och gick till Sats. Jag vet ju att det blir bra när jag väl är där.

Det blev 10min på Crosstrainern som uppvärmning, sen körde jag tunga basövningar för hela kroppen eftersom det blir vila några dagar nu med undantag för lite löpning.

-Bänk 3 uppvärmningsset +3 tunga
-Chins/Pullups 4 set; 1 set med 10 strikta + 3 set med kipping
-Benpressar 4 set tungt
-Axelpressar med 25 kg stång.
-Utfallsteg med 15kg viktplatta i famnen. 20 steg x 2 set
-Djupa “as to the grass“-benböjar med upphopp med en 20kg stång på axlarna.

Imorgon blir det vilodag då det bär av till mammas hus i Mariefred och påskfirande med familjen i några dagar. Det ska bli mysigt att träffa syskonen och världens två sötaste små killar (brorsönerna) ;)

Ha det så bra och ta det lugnt med påskgodiset! ;)
/L

20130328-210154.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>