En vanlig eftermiddag i en by utanför Hudik

… En totalt ovanlig dag för en innerstadsbo som jag. Jag hade aldrig kunna drömma om något bättre; perfekta spår fyllda med nysnö, en omgivning att dö för och strålande fint väder! Och spåret har vi precis utanför dörren. :)

Jag och Linn anlände med tåg vid 11 i förmiddags till Hudik. Vi blev bjudna på lunch av Linns underbara moder tillsammans med hennes man. Efter en sväng förbi affären, för uppbunkrandet av helgens gomat, åkte vi ut till deras hus, eller gård, som ligger en bit utanför stan. Vi bytte om, tog på oss skidorna och begav oss ut i Hälsinglands snötäckta dalgångar och fick njuta av 2 timmars riktigt bra skidåkning mellan hälsingegårdarna. Heeelt fantastiskt. :)

Nu har vi precis bastat och ska äntligen äta middag eller avnjuta älgstek med svampsås och lite därtill. ;)

Imorgon åker vi ut igen!
Trevlig fredagskväll!
/L

20130322-195456.jpg

20130322-195716.jpg

20130322-200109.jpg

One comment

  • 1
    March 25, 2013 - 5:33 pm | Permalink

    Åh vad härligt det ser ut!! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>