Nu tar jag helg!

Det har varit en kall, men fantastiskt fin dag, synd bara att jag inte fått vara ute och njuta av solens strålar. Imorgon och andra sidan tar jag med mig mina längdskidor och åker med min vän Linn till hennes föräldrar i Hudiksvall. Vi ska under tre dagar umgås, åka skidor, basta, bada varm utomhuspool och äta god mat. Det ska bli sååå härligt! :)

Ikväll har jag kört 4,5km löpning på bandet, tunga benpressar, och push pressar (axlar med stång). Avslutade passet gjorde jag med en WOD: 10 minuter AMRAP av 5 pullups, 10 armhävningar och 15 squats. 6 varv tror att det blev, tappade räkningen. Jag var på Sats i nästa 1,5 timme och bara njöt av atmosfären; jag älskar ju det här! ;)
/L

20130321-202545.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>