Dubbelpass; Yoga &1000 meters intervaller

Veckans obligatoriska Yogaklass avverkades i morse 07.30. Det här med yoga är ju något som jag aktivt väljer att prioritera då styrkan och konditionspassen annars lätt prioriteras i brist på tid. Yogan ger mig dock något helt annat än ökad muskelmassa och flås; det är verkligen ett komplement. Den ger mig balans och gör att jag förbättrar min förmåga att fokusera på en sak i taget. När jag sen löptränar blir det lättare att fokusera när det blir riktigt tungt; jag tänker på mitt andetag och precis som vid utmanade yogapositioner fokuserar jag på utandningen som lugnar ner en stressande känsla. Näsan och luften som passerar är det man ska försöka fokusera på och flytta tankarna tillbaka till på yogan när man istället för att vara här och nu börjar planera helgens out-fit eller fundera på vad man ska äta till lunch om några timmar. Det är väldigt svårt att tänka på EN sak under en hel timme… Men det blir bättre :)

Efter jobbet åkte jag förbi på MM Sports och införskaffade mig ett nytt proteinpulver. Whey-100; ett vassleprotein som jag tar när kroppen är i katabolt läge; på morgonen (tillsammans med mjölk i gröten) och efter träningen (med vatten).

Innan jag gick hem tog jag vägen förbi Sats Spårvagnshallarna och matade lite intervaller. 1km uppvärmning, 6st 1km-intervaller i 4.40-tempo och 1 km nedvarvning. Avslutade gjorde jag med 2 x 2min i plankan.

Nu kan jag vila resten av kvällen, se Skavlan och packa inför min lilla mini weekend och morgondagens skidåkning. Pappa och lillebror hämtar mig tidigt imorgon bitti. :)

Trevlig kväll fina ni!
/L

20130308-194049.jpg

One comment

  • 1
    March 17, 2013 - 9:56 pm | Permalink

    Ser sjukt bra ut :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>