Lyxdagen

Pad Thai lunch på Clarion hotell idag (kan verkligen rekomendera den) och sen fick jag en trevlig överraskning när min kollega ville byta bort sin massagetid (som är svår att hinna boka in då efterfrågan är så stor här på kontoret). Jaaaa, jag vill ha den, skrek jag högst av alla och fick avnjuta 30 minuter ryggmassage här på eftermiddagen. Varför går man inte och får massage oftare? Det är ju lätt värt varenda krona! :)

Nu är jag på väg till kvällens pass! Det blir det första CrossFit passet på länge och trots träningsvärk är jag väldigt peppad! Man får ju aldrig plats annars så idag känner jag mig privilegierad som får träna CrossFit. :) Se upplägget på kvällens pass nedan.
/L

20130306-120344.jpg

One comment

  • 1
    March 7, 2013 - 5:54 pm | Permalink

    Vad är laterala burpees för något? :-)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>