Goood Morgon!

Igår hade jag sån träningsvärk i bröst och triceps och en konstig träningsvärkkänsla i rumpan/ryggslutet så jag promenerade hem istället för att köra det planerade styrkepasset och vilade min lilla kropp ;)

När jag kommer in i ett flow då kroppen känns stark och smidig och svarar på träningen, kosten jag äter och välmåendet jag känner så har jag svårt att hejda mig utan vill bara köra på! Men man måste lyssna till kroppen och jag gjorde nog rätt i att vila igår trots allt och körde istället tung styrka för rygg, ben och mage nu på morgonen.

Jag var på gymmet 06.45 och körde följande övningar:

Uppvärmningen blev promenaden på 5 min till Spårvagnshallarna. Skönt att väcka kroppen till liv :)

Chins/pullups
Marklyft, 5 set och avslutade med en trea på 80kg
Kettlebellsvingar, 16kg, 3×12
Benpressar
Fällkniv 3×20
Plankan 3 x 2min

Passet tog 1 timme med avslutande stretch. Och efter dusch och fix är jag nu redo för en arbetsdag! Man kanske skulle ta och köra styrkepassen på morgonen nu när det börjar bli ljust så tidigt?! :)

Hoppas ni får en fin dag!
/L

20130227-194432.jpg Lunchpromenader med kollegorna hör till standard när solen skiner :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>