Kontrasten

Hur många semlor åt ni igår? Jag unnade mig iaf ett par (!) så ni förstår väl att jag idag kände för fullt ös medvetslös på Sats?! ;)

Jag hade tur och fick direkt ett löpband och började med 1km uppvärmning. Sen sprang jag 5 km i 12km/h. Jag känner mig dålig som tycker att det är rätt jobbigt, men det är bara att acceptera konsekvenserna av att dra ner på löpningen. Mer eller mindre frivilligt, men ändå. Kondition är en färskvara har man ju hört ett antal gånger. I know och jag ska bli bättre. Upptrappning är på G. Och andra sidan är det tråkigare att springa längre och långsammare än att springa snabbare i kortare intervaller när man springer på löpband, vilket i sig bidrar till tristesskänsla. Men jag måste få till en kontinuitet i löpningen; kunna springa längre distanser i ett ok tempo utan att känna behovet att behövs stanna för små pauser.

Jag gick sen vidare in till gymmet och maxade 80kg i marklyft :) Jag värmde upp flera set och öka successivt vikten tills jag gjorde en 3a på 75kg. Då kände jag bara yes, I can do it! Så jag la på 5kg till och gjorde 1 rep på 80 kg :) Vill bara påpeka att den här vikten inte var nån utmaning för några år sen, men som sagt man kan inte leva på gamla meriter, men jag är snart där igen. Jag känner det :)

Som att jag var nöjd där? Nix. Jag gjorde sen 5 varv av:

10 kipping pullups
10 boxjumps
10 Kettlebellsvingar 16kg

Sen var det bara 3 minuter planka och en lååång stretch.

C u tomorrow! Då kör vi igen! :)

/L

20130213-203032.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>