Iiiiiiskallt

Min helg har varit rätt lugn på träningsfronten. I går, lördag, var en vilodag för hela slanten. Jag kom inte ens upp i de obligatoriska 10 000 stegen som jag ska uppnå i stegtävlingen, men tränar man ashårt de flesta andra dagarna under veckan så måste man unna kroppen full vila. Mamma min fyllde år så det blev en dag med familj och släkt, fika och mat. Perfekt för återhämtningen ;)

Idag har jag agerat PT åt en bekant som ville ha en genomgång av övningar på gymmet som kan komplettera hennes annars konditionsbaserade träning. Jag visade mina favoriter; basövningar och övningar för hela kroppen. Mitt förslag var att hon skulle göra följande övningar:

Benpressar för ben och rumpa
Liggande Leg Curls för baksida lår
Bänkpress för bröst
Hantelpressar för axlarna
Biceps och triceps i kabelmaskin
Lutande sit ups och plankan för mage
Sittande rodd och latsdrag för ryggen

Eftermiddagen idag spenderade jag med fina vänner; fikade, bastade och badade isvak! Det var inte alls min plan att hoppa ner i det där svarta, kalla hålet, men ibland faller man pladask för grupptrycket och jag gjorde det fler än en gång ;)

/L

20130210-192410.jpg

2 Comments

 • 1
  February 13, 2013 - 9:47 am | Permalink

  Åh, vilka bra tips på övningar – är också konditionsmänniska som behöver komplettera med styrka. Tjuvar med mig dem ;)

  • 2
   linneatraining
   February 13, 2013 - 8:14 pm | Permalink

   @ Karin- kul att kunna bidra! :)
   /L

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>