Beslutsam

Vad härligt väder det bjöds på igår! Jag fick njuta av solens strålar med en powerwalk längs Strandvägen och en bit ut på Djurgården. Ljuvligt!

Sen var det dags för kalas för lillebror som fyllt år. Vi är en fikande familj så jag var orolig för hur familjen skulle reagera när jag skulle “krångla” med att inte fika det som bjöds. Jag fick vänligt men bestämt tacka nej till mammas underbara kanelbullar och den köpta prinsesstårtan. Vi pratade om varför jag gjorde detta och det gick bra trots allt. Jag kände mig inte speciellt sugen ens och det tror jag att man inte gör alla gånger, utan man bara äter på rutin. Dessutom var apelsinen som jag istället åt precis som solens strålar ljuvlig :)

I vanlig ordning är det Crosstraining ikväll och jag är som vanligt väldigt peppad!

Ha en underbar dag och start på ny vecka! Nu kör vi! ;)
/L

20130113-233944.jpg

20130113-233954.jpg

2 Comments

  • 1
    Maria
    January 16, 2013 - 9:41 pm | Permalink

    Försök inte lura mig! Aldrig att en apelsin är godare än Christinas bullar!!!!

    • 2
      linneatraining
      January 16, 2013 - 9:50 pm | Permalink

      Det var mammas perfekta kanelisar som var absolut svårast att stå emot! Man visste ju vad man gick miste om så att säga… ;)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>