Lite svingar

Vad vore väl en solkustenresa utan en dag på ranchen? ;) Jag har drabbats av ytterligare en förkylning och har tagit uppehåll från min träning här ett par dagar. Rosslet i halsen kanske får mig att skippa löp- och styrketräningen, men för det behöver man ju inte sitta helt stilla. Idag har pappa, brorsan och jag fått expertistips av familjens vän Janne på en av alla fina golfbanor här i området och vi har verkligen fått öva våra golfsvingar. Jag måste erkänna att jag har en bit kvar. Någon sa en gång att jag med min “kroppskontroll” skulle vara grym på golf bara jag lärde mig tekniken… Jag hör ju vad folk säger och vet vad jag ska göra men det är liksom som att kroppen inte riktigt vill lyda! Jaja, övning ger färdighet, så det är bara att fortsätta nöta. Golfen hör ju enligt min mening till allmänbildningen, precis som att åka skidor eller veta vad man tar i bänkpress ;) Vi får väl se hur det blir med den saken.

Imorgon bär det av hem till Sverige igen. Det har varit en underbart skön vecka och ett skönt avbrott, men samtidigt ser jag fram emot att komma hem; bli frisk (igen) och fira nyår! :)
/L

20121228-180036.jpg

20121228-180045.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>