Många bäckar små

Med möra triceps är jag nu på väg till jobbet, med T-bana. Idag blev det ingen promenad eftersom jag klämde in ett konditions- och triceps pass så här på morgonkvisten ;) Två morgonpass har jag lyckats med den här veckan och det är jag överraskad och mycket nöjd över! Det är mycket annat i livet som man vill hinna med och då är morgonträning faktiskt en mycket bra lösning. Även om det kanske inte blir lika mycket träning; inte lika långa pass eller lika många övningar, så tycker jag att lite är bättre än inget. Mitt trick att komma iväg är att packa väskan kvällen innan och bara gå dit med inställningen att om jag inte orkar göra nåt så får jag väl gå på bandet. Självklart så orkar jag träna när jag väl kommer dit och nu har jag ju t o m börjat gilla det ;)

Idag blev det 15 minuter på Crosstrainern, 15 på löpbandet, snabbt tempo, och 4 set tung “Skallkross” för triceps. Morgonträning är kanske inte så tokigt trots allt :)

Ha en fin dag!
/L

20121122-085234.jpgBildbevis på en tröttis ;)

2 Comments

 • 1
  Victoria
  November 22, 2012 - 3:37 pm | Permalink

  Snyggt linne, jag har likadant :)

 • 2
  November 26, 2012 - 10:56 am | Permalink

  Låter som ett roligt pass :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>