Insnöad

God morgon!

Ska precis gå till jobbet, eller ja, en bit iaf, tar 30 minuter. Ni vet ju att jag har börjat göra det samtidigt som jag lyssnar på nån skön Podcast. Jag är verkligen en sån person som när jag hittar nåt nytt så kör jag på det all in. Nya träningsformer, intressen, mat, Pod casts… Det mesta.

Men jag är inte ensam om detta. Igår tränade jag CrossFit (en annan grej jag snöat in på) med en av mina bästa vänner som verkligen är helt såld på denna sport och har minst två medlemskap på olika “Boxar” här i stan ;) Han är dessutom världens bästa på att peppa mig och ger mig självförtroende i min träning :D

Vi nötte lite CF-teknik i: Cleans (Frivändningar), Kipping Pullups (Chins med lite hjälp genom att gunga kroppen) och Front Squats (Djupa benböj med stången hållandes på bröstet). Vi körde även, 100 situps, tränade på Double unders (hopprep) och en genomförde en snabb WOD: antal reps; 21-15-9 av BoxJumps och armhävningar. Bra pass! Tack för det! :)

Kan berätta att jag även snöat in på “Banan-pannkaka”. Fast det är egentligen ingen pannkaka över huvudtaget för de innehåller endast ägg, banan och kanel. Blanda och stek. Så himla gott med keso och bär till (se nedan). Kan knappast bli nyttigare heller och funkar som frukost eller lättare lunch/middag. Tack Lisa för receptet!

Ha en bra dag!
/L

20121120-231337.jpg

6 Comments

 • 1
  November 21, 2012 - 10:23 am | Permalink

  Har du inte fler Pod Casts som du kan rekommendera? Jag började lyssna på Hannah och Amandas efter du skrivit om den och den är super, men nu vill jag ha fler tips :) älskar att lyssna på Pod Casts när jag är ute och går eller springer, det enda dåliga är att om dom säger något roligt och man börjar skratta så känns det lite pinsamt, gå där och skratta alldeles för sig själv ;) haha.

  Måste också säga att du är sjukt duktig, jag önskar jag hade din självdisciplin. Du är en riktig inspirationskälla!

  • 2
   linneatraining
   November 21, 2012 - 5:29 pm | Permalink

   Hej Frida!

   Haha, ja men det är ju bara härligt tycker jag! Folk får gärna tro att jag är galen som skrattar och ler stort för mig själv! ;)

   Alex&Sigge har jag lyssnat ett avsnitt av och ska lyssna mer! De var roliga :D

   Roligt att kunna inspirera! Tack! :)

   Kram //L

 • 3
  November 21, 2012 - 6:25 pm | Permalink

  Ja, jag har också snöat in på Pod casts, eller ja – Hannah & Amanda’s och den ska man ju INTE lyssna på när man är på gymmet, upptäckte jag igår.. Började asgarva högt för mig själv (ensam tjej bland grabbarna uppe vid fria vikterna….) när jag gjorde enarmshantelrodd. Haha!

  Alex & Sigge säger du alltså.. Får ladda ner ett avsnitt och se om det är något att ha :-) Jag tycker att pod casts är en asskön avkoppling från musiken, för det har slutat med att jag bara byter låt på låt på låt på låt.. Ja, du fattar. Ingenting är bra längre.

  Härligt kört med träningen! :-)

  • 4
   linneatraining
   November 21, 2012 - 9:05 pm | Permalink

   Jag tycker precis som du Emelie; att det ibland är väldigt skönt att “slippa” musiken, kanske framförallt när man är ute och går och inte heller orkar lyssna på sina egna tankar. Jag gillar Hannah och Amanda prata och diskutera för att det är skönt att höra att det är andra som funderar på exakt samma saker som en själv och ältar samma ämnen som man själv gör med sina väninnor =)

 • 5
  Victoria
  November 22, 2012 - 3:39 pm | Permalink

  Åhh väldigt god banan-omelette. Tack för tipset! :)

  • 6
   linneatraining
   November 22, 2012 - 6:43 pm | Permalink

   Haha Bananomelette är det ju såklart, inte pannkaka, det har du ju helt rätt i ;) Oavsett vad så är det väldigt gott!
   /L

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>