We give and we give and we give up

Jag skulle ju ha haft min CrossFit debut i dag på Sats, men bokade av när jag insåg att vad jag behöver är inte träning idag. Oftast hjälper träning mig att må bättre, bli piggare och tänka klarare. Idag orkar jag bara inte. Mina tankar är ockuperade av helt andra saker och jag tar istället en promenad i friska luften till en vän och äter middag med henne. Imorgon ska jag iallafall köra CF oavsett.

Var på Runners store på Vasagatan och provade ut nya löparskor idag. “Väldigt pronerat löpsteg” har jag enligt expediten, fast det visste jag redan. Hon toksågade mina Nike Free som jag sprang i och som orsakade min skada i höft/ljumske (och som jag fortfarande rehabtränar för). Jag håller med henne till fullo och kan känna en stor förvirring över diskussionen om man ska eller inte ska ha dämpade löparskor för att hålla sig skadefri. Det kanske är väldigt individuellt? Men killen i Nike’s konceptbutik i Los Angeles som sålde på mig de där lättviksskorna i somras owe me big time!
/L

20121106-183657.jpgNike zoom structure, för löpare med pronerat löpsteg. Som jag.

4 Comments

  • 1
    November 6, 2012 - 7:08 pm | Permalink

    Hoppas det känns bättre med nya skorna och att du är laddad med ny energi imorgon! :-)

    • 2
      linneatraining
      November 6, 2012 - 9:26 pm | Permalink

      Tack för pepp E!

  • 3
    Andreas
    November 9, 2012 - 2:05 pm | Permalink

    Så ja, riktiga skor från en riktig löpskobutik! Hoppas höften blir bättre av det… När du känner dig redo kan du absolut alternera med dina Nike free, men det är alltid bra att ha en traktor/mängdsko i skostallet… Kör hårt!

    • 4
      linneatraining
      November 10, 2012 - 9:22 am | Permalink

      Tack för pepp Andreas! Jag erkänner att det jag gjorde fel med de tunna Nike Free skorna var att jag sprang för långt alldeles för tidigt utan att ha trappat upp för att vänja kroppen. Big mistake, och det tar jag med mig. Men du vet säkert hur det känns när stegen är hur lätta som helst och man bara vill fortsätta! ;)
      Ha det bra!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>