Dagen D närmar sig

Som ni kanske förstått så är det Sats jag tränar på och på tisdag ska jag börja träna CrossFit på Sats Regeringsgatans nyöppnade CF-box (box=gym på crossfitiska). Man kan boka pass som läggs upp på nätet två veckor innan själva passet och jag har fått ställa klockan mitt i natten för att hinna boka passen jag vill gå på innan de blir fullbokade. Vad gör man inte? ;) Jag vill ju verkligen börja träna CrossFit på riktigt nu!

Jag läste i en tidning att “Inom CrossFit undviker man bara en sak- rutiner”. Eftersom jag mår väldigt bra av rutiner; äter samma frukost varje dag, älskar att jobba 8-17 och lätt snöar in på en typ av träning, så vill jag få till variation i min träning. För att bättre resultat men framförallt för att det blir roligare då. Det kommer jag alltså få hjälp med när jag börjar träna CF på riktigt :)

Idag sprang jag 3,5km på bandet varav intervaller 3 km i 4.30- min tempo (1,5 km + 500m X 3, vila 30sek). Efter det körde jag en WOD: AMRAP på 15 minuter av 5 pullups, 10 squats (djupa benböj), 10 Kettlebellsvingar (14kg) och 10 armhävningar. Det var fruktansvärt jobbigt att köra det här idag. Men så är det ibland; omständigheter i livet påverkar prestationerna och ibland är energin inte på topp. Men jag kommer igen :)

Njut av kvällen!
/L

20121103-172224.jpg

One comment

  • 1
    November 12, 2012 - 11:49 am | Permalink

    Ja det är verkligen viktigt att få in olika varianter av träning. Det mår både kroppen och motivationen bra av!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>