Uppladdningen

Det är 5 dagar kvar till Kungsholmen runt då jag ska springa en halvmara och taktiken inför veckan ser ut som följande; jag ska träna två pass innan torsdag, äta bra och sova mycket. Det innebär för mig att jag kommer träna ett intervallpass på tisdag och köra en kortare runda på 5km i lugnt tempo på onsdag. Sen ska jag vila torsdag och fredag; äta bra mat och sova ordentligt. Jag har inte nämnt någon måltid här på bloggen för att jag känner att jag inte vågar lova för mycket, men förra året sprang jag på tiden 1.50.24 och tanken är att jag vill springa på max 1.50, helst 1.45 men man ska ju vara realistisk också.

Nu gäller det iallafall att ladda fysiskt med mat och sömn, men också att psykiskt ställa in sig på vad som komma skall!

 

 

One comment

 • 1
  Hanna
  May 1, 2012 - 11:50 am | Permalink

  Det ska bli SÅ kul att följa din blogg Linnea, som för övrigt är jättesnygg!!
  Kram!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>