Äntligen lite sällskap igen

När jag började styrketräna så tränade jag tillsammans med min dåvarande pojkvän. Han agerade lite som min personliga tränare då han visste och vet så mycket om träning. Han lärde mig alla övningar, den perfekta tekniken och han hjälpte mig att sätta upp mål och göra träningsscheman. Han lärde mig väldigt mycket av det jag kan idag och har honom att tacka för mina framsteg och resultat :) Det var ju också så himla roligt att ha någon som man tränade ihop med. Någon som drog med en när motivationen lackade.

Jag har tränat ensam väldigt mycket det senaste året och därför har styrketräningen känts lite trist emellanåt för det är inte lika roligt att mata övningarna vecka efter vecka ensam. Därför är jag jätteglad över att ha fått med mig min kollega och vän Vera till gymmet! Jag har igår och idag fått dela med mig lite av mina kunskaper och agerat PT då hon vill komma igång med styrketräning, speciellt för överkroppen då hon tränar mycket löpning och spinning. Jag har med glädje visat henne vilka övningar som är bra för bröst, axlar, rygg och armar och glatt struttat runt i en miljö som jag bara känner mig så hemma i :) Vera har varit grym! Och hon är inte rädd för att ta i, vilket jag gillar och hon är bäst på att peppa “Vad stark du är!” säger hon hela tiden :D Jag vill alltid ha nån som står och skriker det när jag tränar! ;) Jag lär Vera allt jag kan och hon boostar mitt träningssjälvförtroende. Win win! ;)
/L

20121031-204314.jpg

3 Comments

 • 1
  November 1, 2012 - 12:44 pm | Permalink

  Ja, jag känner också att jag skulle vilja ha någon att träna med oftare än vad jag gör i gymmet – och på gruppass. Jag har precis bytt över till SATS och hoppades på att få med mig en gammal kollega i mitt byte, då hon har kort där, men inte tränar så ofta.

  Efter att jag bytt över så får jag reda på att hon ska säga upp kortet för att hon och hennes sambo har kommit fram till att det är för dyrt.

  Jaaahapp… Där försvann mitt sällskap :-(

  Men det är bara att kämpa vidare, även fast det är tungt och omotiverat många gånger! :-)

  • 2
   linneatraining
   November 3, 2012 - 6:41 pm | Permalink

   Heja dig Emelie! :)

 • 3
  November 4, 2012 - 9:47 am | Permalink

  Ja, visst är det roligt att träna tillsammans!! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>