Rekordslagning

Idag var det dags för måndagspasset Crosstraining igen på Sats, Spårvagnshallarna. Förra veckan hade jag uppehåll, så idag tog jag revansch på förra gångens utmaning, som jag iof klarade rätt bra då med! ;) Det nästan 60 minuter långa passet avslutades om ni kommer ihåg med att vi alla hade 6 minuter på oss att göra två övningar så snabbt som möjligt i en nedåtgående stege:10 Burpees och 10 situps, 9 Burpees och 9 situps osv osv ner till 1! Rekordet, sa instruktören, låg då på 5 minuter och jag klarade det på 5.30 för två veckor sen. Det var jag sjukt nöjd med då, men idag ville jag bräcka det! Jag hade ju en väldigt lugn helg helt utan alkohol och dessutom massor av sömn, vilket jag verkligen tror bidrog till den fantastiska dagsformen. För guess what?! Av oss ca 50 personer som deltog så blev jag klar 2:a efter killen som körde precis bredvid mig. Han slog rekordet med tiden 4.40 och jag gjorde det på 4.50! :D

Om ni vill testa själva hur lång tid det tar för er att göra det här så fanns det egentligen bara 2 regler för att man ska kunna jämföra sitt resultat gång efter gång och veta att man utfört övningarna på samma sätt. Burpees: fötterna ska lyfta från golvet när du står upp och bröstet ska nudda golvet i lägsta positionen. Situps: händerna ska nudda golvet med utsträckta armar bakom huvudet när du går ner och nudda fötterna när du går upp. Lycka till och kör hårt! Det är kul! :D
/L

20121029-214252.jpgHelgen bjöd på många promenader i det härliga vädret. Fler sådana helger hoppas jag på här under hösten.

2 Comments

 • 1
  October 31, 2012 - 1:51 pm | Permalink

  Åh, BRA JOBBAT!! :-)

  • 2
   linneatraining
   October 31, 2012 - 2:48 pm | Permalink

   Å tack! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>