Lätta från marken

Äääntligen kunde jag springa lite idag! Jag tog det väldigt lugnt och bara för att testa. Det kändes i ljumsken, men det gjorde inte ont. Jag hoppas inte att det blir värre igen för då ska jag springa lite igen på passet på fredag! :) Så himla skön känsla att springa.

Idag såg passet annars ut så här: 30 minuter på Crosstrainern. Den halvtimmen gick snabbt idag och även om jag tog i ordentligt och fokuserat så kände jag mig fortfarande rätt pigg efteråt så det var då jag klev över på löpbandet istället och sprang/gick om vartannat, bara för att känna efter. 30 min på bandet blev det. Efter konditionsdelen var det dags för styrkan. Eftersom jag körde rygg och mage i måndags så fick triceps, biceps och axlar sitt idag. Triceps (baksidan av överarmen) är en muskel som man inte får underskatta eller glömma bort att träna om man vill ha snygga armar då den gör mycket för formen på armen!

Triceps push-downs i kabelmaskin 12X3

Militärpress med viktstång 10X3

Tricepspress med viktstång liggandes på bänk 10X3

Trevlig kväll!

/L

Glädjen är total efter ett lyckat pass!

 

One comment

 • 1
  Linn Hägg
  August 23, 2012 - 2:33 pm | Permalink

  Fina du!! Heja heja! Du ska se att du snart kan springa lika snabbt som vinden!
  Kram vännen!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>