Monday

Jag hoppas att ni har haft en fin helg vad ni än hittade på och att ni som sprang Midnattsloppet i lördags känner er nöjda med era prestationer!? :) Jag har pratat med flera som har sagt att de ska springa nästa år för att de tyckte att loppet verkar så roligt att springa, och det ÄR det verkligen så heja er! Jättekul tycker jag att höra och jag hoppas att jag kan peppa er lite extra som sätter upp det som mål för er träning! :)

Dagens träningspass var tufft men effektivt; jag började med 30 minuter på Cross Trainern, tungt och energikrävande. Jag kände mig stark och behövde inte vila så ofta. Varför jag bara körde en halvtimme idag var för att jag ville få in lite styrka för att stärka rygg och mage. Eftersom som även armarna får tränar på CT så känner jag mig oftast väldigt trött i dem efter ett CT-pass och bör väl egentligen köra styrkan först. Idag blev det dock efteråt så jag fokuserade på rygg och mage då jag känner att jag inte vill tappa den viktiga delen av träningen. Dessa övningar blev det:

3 set X 12 reps av Sittande rodd och Latsdrag och sen 3 X 30 sit-ups i lutande bänk.

/L

Kvällens middag; laxfilé som jag tärnade upp och fräste i vitlök, chili och röd pesto

och till det matvete och en sallad med bladspenat, ruccola, tomat och avokado.

2 Comments

 • 1
  August 21, 2012 - 9:37 am | Permalink

  Fin blogg… Läste om att du ställt in lopp för att kroppen säger ifrån… Jag har ett lopp på lördag och jag behövde nog höra att jag ska lyssna på kroppen ljust nu…

  MVH

  Therese

  • 2
   linneatraining
   August 21, 2012 - 10:12 pm | Permalink

   Tack så mycket, det värmer! :)
   Om det inte känns bra så är det troligtvis inte bra. Kroppen är smart på det viset; säger ifrån när något inte står rätt till och det ska man inte ignorera.
   Hoppas du mår bättre snart! Det går fler tåg! ;)
   /L

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>