The show must go on…

Det är 3 veckor kvar till Kistaloppet som jag sååå himla gärna vill klara av på 45 minuter och det bara SKA jag! Jag ska träna mycket de kommande två veckorna och det kommer bli Crosstrainer och lite styrka på det för att verkligen rivstarta igen efter en lite sämre träningsperiod pga smärtorna i höft och ljumske. Jag är rädd att jag ska/har tappat löpsteget och kommer testa att springa under mina träningspass här framöver för att kunna börja löpträna igen snart. Om det sker under denna eller nästa vecka (hoppas hoppas) så kommer jag nog ha en chans att klara min måltid på Kistaloppet.

Dagens crosstrainerpass blev ett “klättringspass” på 45 minuter. Känslan jag eftersträvade var tungt så jag drog på både lutning och motstånd och körde tills jag var fullkomligt slut och jag fick verkligen bita ihop för att orka. Jag behöver öva på mitt psyke; att fortsätta fast jag egentligen bara vill stanna så det gjorde jag genom att sätta upp delmål under passet; en tid eller att köra tills låten tog slut. Och hjärtat fick arbeta må ni tro! :) Jag tog i så hårt att började svettas på underarmarna och det är ett tecken på att jag tränar hårt. Haha! Så det får jag eftersträva nästa gång också! Följer ni några tecken på att ni har tränat riktigt hårt?

/L

Efterlängtad skön lyckokänsla efter ett bra utfört lopp. Här efter Vårruset i våras.

2 Comments

  • 1
    August 20, 2012 - 10:31 am | Permalink

    Heja heja! Du är nära ditt mål, du kommer fixa det.
    Överarmarna har jag aldrig svettats på, dock på ögonlocken när det är grisigt jobbigt :)

    • 2
      linneatraining
      August 20, 2012 - 10:12 pm | Permalink

      Åh, tack för det! :) Då ska jag ta i så jag svettas på ögonlocken nästa gång! ;)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>