Sub 25- I did it!

Yes! Jag klarade mitt mål att springa 5km under 25 minuter! Ikväll var det Vårruset i Stockholm och jag och 19.000 andra tjejer sprang 5km i Frescatiområdet vid universitetet. Man fick välja sin egen startgrupp och klocka sin egen tid så jag ärlig och naiv som jag är valde startgrupp 3 för att jag ville springa som det var sagt för den gruppen mellan 23-28 minuter. Efter att ha sick-sackat mig igenom minst hälften av alla dessa kvinnor som ivrigt startade i grupp nummer 2 “springa snabbt” så hamnade min tid på 24.05! Jag höll alltså en genomsnittshastighet på 4.39 minuter per km, vilket jag är väldigt nöjd med, trots att min inofficiella måltid faktiskt var 23 minuter! ;)

Trots trängsel så var det en härlig kväll med sol, skön temperatur i luften, en god picknick och fyra underbara tjejer som alla var sååå duktiga! Tack för en jättetrevlig kväll! :)

 

4 Comments

 • 1
  May 30, 2012 - 9:26 am | Permalink

  WOW! Grymt jobbat!

 • 2
  Kristina
  May 30, 2012 - 9:31 am | Permalink

  Stort grattis! Härligt!!!! :-)

 • 3
  May 30, 2012 - 9:34 am | Permalink

  Härligt! Du har ännu snabbare tider i dig. Det vet jag!

 • 4
  linneatraining
  May 30, 2012 - 8:16 pm | Permalink

  Tack så mycket C och K! E, I know, det vet jag också. Får jag skylla liiite på de som vägrade att välja rätt startgrupp så jag fick springa diagonalt längs hela banan!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>