Catch up

Vinkvällar och middagar i all ära, men ikväll när jag skulle träffa en tjejkompis beslöt vi oss för en powerwalk-dejt. Vi gick i 2 timmar i raskt tempo och pratade konstant om allt mellan himmel och jord; allt man inte hunnit prata om på sistone :) Hon bor på Söder och även jag den här veckan så vi tog oss från Medis bort genom Tanto och gick sen längs Årstaviken bort till Skanstull där vi körde lite på det populära utegymmet innan vi gick vidare mot Danvikstull. Härligt att komma ut efter en dag på kontoret, bränna lite och att dessutom få kvalitetstid med en vän. Tack för ikväll S! :)
/L

20130715-210705.jpg
Så här kul har vi på utomhusgymmet ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>