Why am I not surprised?

Precis som jag misstänkte så känns benhinnorna som ömma blåmärken efter lördagens maxade lopp. Jag hade även träningsvärk i både rygg och mage redan igår morse, förmodligen för att jag hade vilat flera veckor från löpningen innan loppet och sen tog i från tårna. Skön känsla ändå att ge allt man har. Efter loppet och ett par timmars vila njöt jag av en kväll tillsammans med mina tjejer, ESC och home made tapas.

I går, söndag, tog jag en morgonpromenad i Lilljansskogen och begav mig sen ut till mina morföräldrar och träffade delar av familjen. Mys!

Härligt slut på föregående vecka, inte lika härlig start på innevarande. Jag känner att jag skulle behöva fler timmar på dygnet och mer energi. Mer tid att jobba, mer tid att sova och framförallt mer tid och energi till att träna. Jag är trött och känner mig inte helt kry. Om jag inte minns helt fel så misstänkte jag pollenallergi även förra året vid den här tiden?! Jag nästan hoppas att det är det och inte nån förkylning som är på g och håller tummarna för att de nyinköpta allergitabletterna ska ge effekt.

Ottan kallar, det blir en lång dag imorgon, så nu ska jag sova!
/L

20130520-214840.jpg
Hos mormor&morfar. Ett hem där man alltid är välkommen och som jag direkt förknippar med villkorslös kärlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>