Birthday!

Min lilla bebis fyller 1 år idag! Ja, alltså idag var det ett år sen jag började blogga och jag måste erkänna att det känns lite speciellt. :) Bloggen är ju ändå mitt dagliga extraarbete, lite av min dagbok, min inspiration. När jag började skriva och dela med mig av min träning hade jag inga förväntningar på att få massa läsare och hade aldrig kunnat tro att jag skulle få människor att läsa bloggen och faktiskt tycka om det jag skrev. ;) Det är förstås väldigt peppande och rörande att se att mellan 300-400, ibland nästan 500 personer följer mig och min träning varje dag! Helt otroligt tycker jag! Tack ska NI ha för det! :)

Jag började blogga för att inspirera andra till träning och ett hälsosamt och aktivt liv och det hoppas jag kunna göra även fortsättningsvis!

Idag är det lördag och solen skiner så underbart skönt, så jag är på G att möta upp min far för en runda runt Djurgården.

Ha en fin dag!

/L

20130419-171306.jpg

Jag vill självklart tacka min otroligt duktiga storebror och art director, för utan all hans professionella hjälp med att fota och sätta ihop hela bloggen så hade det inte blivit nåt. :)

 

20130419-171539.jpg

Fotosession i studion- making of Linneatraining

2 Comments

 • 1
  April 24, 2013 - 5:26 pm | Permalink

  Härlig tjej o otroligt bra träningblogg :)

  • 2
   linneatraining
   April 24, 2013 - 9:01 pm | Permalink

   Tack Jennifer! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>