April april!

Idag kände vi nog oss alla snuvade på våra härliga vårkänslor som vi lyckats bygga upp under den senaste veckan som varit fantastiskt fin, om än lite väl kylig för min smak, när aprilvädret tog över. Folk satt ute och fikade och helt plötsligt såg man knappt något framför sig för all snö ;)

Jag lyckades iaf undvika det värsta vädret under dagens två powerwalks. Däremellan packade jag resväskan och flyttade tillbaka till min egen stadsdel och lägenhet. Skönt att vara hemma igen även om det är väldigt mysigt i pappas hem :)

Ha en skön söndagskväll!
/L

20130407-203822.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>