Freaky Friday

Precis som väntat var filmen jag såg igår helt fantastisk. En oväntat vänskap. Jag skrattade högt för mig själv flera gånger och kände mig glad i hjärtat efteråt, trots att man även blir väldigt illa berörd av den faktiska tragiken i filmen som också är en sann historia. Det är väl kanske därför man blir så berörd. Se den!

Till något helt annat; ett träningsfreaks fredagsdilemma: AW eller distanspass/tröskelintervaller när det var vila igår? Hmm, det blir faktiskt alternativ nummer två; fredagseftermiddag på Sats och löpbandet trots att solen skiner och jag egentligen är sugen på att träffa mina vänner och snicksnacka med dem en hel kväll istället. Jag får ha is i magen och kan gott och väl vänta tills imorgon då jag ska göra precis detta. Jag är sämst på att bara vara så det kan jag ju öva på ikväll. Dessutom är det ju kvalitets-TV ikväll; Let´s Dance och Skavlan. Blir en bra fredagskväll att se fram emot det. ;)

Puss på er!

/L

Bjussar på den här; dagsformen efter några dagars Post-Easter deff ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>