Nu så…

God morgon! Jag vet inte vem jag försökte lura igår morse? Mig själv kanske; jag lät ju så himla pigg och alert. Det var jag inte och inte kände jag mig piggare efter en arbetsdag och var inte alls svårövertalad när två kompisar frågade om jag skulle med ut och äta. Jag hoppade träningen för middag ute, och så vila, vila, vila. Det blev trots allt lite för lite sömn i lördags. ;)

Tidig kväll igår och jag är mig själv igen. Har precis kört 3km löpning som uppvärmning + rygg/biceps och mage, liknande passet jag körde i torsdags. När tidsbrist infaller är det toppen att gå och mata lite basövningar tungt; Chins, Marlyft, sittande rodd, stående rodd, fällkniven och plankan :)

Ha en fin tisdag!
/L

20130318-211331.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>