Det där lilla extra

God fredagsmorgon!

Efter två tunga styrkepass tisdag, onsdag och Sats Cykling Puls igår kväll känner jag mig rätt mör i kroppen. Men också fantastiskt stark och motiverad. Skillnaden kan ha varit det fokus jag känt innan passen den här veckan. Jag har ätit bra, kanske något mer än vanligt och verkligen varit i min träning när jag varit där utan att tappa fokus eller gett upp för att jag varit trött.

Tröskelträningen igår, 45 minuter intensiv spinning gör skillnad. Det handlar om att träna på en puls som är konstant även om man ökar växeln så det blir tyngre eller om man trampar snabbare. Det är en puls som ger grymt bra konditionsträning och som jag känner att jag har svårt att nå någon annanstans än i cykelsalen. Jag får verkligen träna min uthållighet och hade inte instruktören hjälpt till att pusha mig hade jag nog inte pallat att hålla mig på den där pulsen, som ligger ungefär på 180 för mig.

Det ömmande musklerna får mig dock inte att hoppa över morgonens yogaklass!

Ha en fin dag!
/L

20130208-072159.jpg Middagstips: “Laxburgare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>