Jobbigt, men nödvändigt

Hela eftermiddagen har jag promenerat och njutit ute i solen och höstkylan tillsammans med ett par av mina fantastiska vänner. Tur att jag har dem. Vad vore livet utan dem? :)

Imorse körde jag 3,2km löpning, varav 1-minuters intervaller i 4.15-min tempo (ca14km/h) de sista två kilometrarna. Efter det dagens WorkOut: AMRAP i 15 minuter av 5 Pullups/chins, 8 Burpees, 8 squats m 6kg medicinboll och 8 wallballs m 6kg mb. Sjukt jobbigt! Men kul! 6 varv hann jag (bara). Var tvungen att stanna upp flera ggr och hämta andan. Tungt idag, men så välbehövligt. Ibland måste man göra saker som är jobbiga för att bli bättre. Må bättre.

Hoppas ni har en härlig lördagskväll! Själv har jag en lugn hemmakväll, vilar och ska se på Så mycket bättre. :) Imorgon kör vi igen!
/L

20121027-194900.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>