Vårruset

God lördagmorgon! :)

Jag har glömt att nämna att jag ska springa vårruset här i Stockholm på tisdag! Det är första gången som jag springer ett 5km lopp och jag ska försöka klara en tid på under 25 minuter, vilket är ett tempo på max 5 minuter per km. Egentligen springer jag loppet som en kul grej och mest för att det är trevlig efteråt eftersom man får en korg med mat så att man kan picknicka med sina tjejkompisar som också har sprungit efteråt. Så det ska bli kul! :) Om inte annat ser jag det som ett bra träningspass och ett test på vad jag går för när det gäller på halva sträckan av vad jag är van att springa lopp på.

Planen är att jag ska springa 10km ikväll för att sen vila från löpningen i två dagar. Fast först blir det en tur till skärgården och jag ser fram emot att få komma ut till havs ;) Ha en skön dag i solen ni också!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>