Lill-lördag

Efter fem avklarade pass förra veckan (yay!) så unnade jag mig själv vila från träning i måndags. Man måste ju vila också, men om jag får in två styrkepass, 2 konditionspass och en yogaklass så känner jag mig nöjd och tillfreds. :)

I går morse körde jag ett bröst-/tricepspass innan jobbet och idag ett rygg-/axelpass. Jag har kommit in i ett så himla skönt träningsflow och jag hoppar nästan upp ur sängen på morgnarna för att jag tycker att det är så kul just nu! :) För att vakna dricker jag vatten och kaffe och för att inte bli allt för hungrig under passet så äter jag ett ägg. Morgonpasset börjar jag alltid med 10 min på Crosstrainern som uppvärmning och avslutar alltid med någon typ av stretch tex solhälsningar. Övningarna jag gjorde på respektive pass den är veckan, 3 set per övning, var följande:

Bröst/Triceps
-Bänkpress
-”Skallkross” liggandes på bänk med stång för triceps.
-Dips
-Burpees&Situps(10-9-8-7…..-1st)

Rygg/Axlar
-Latsdrag
-Hantelpressar rakt upp för axlar
-Baksida axlar
-”Flyes” för utsida axlar
-Sittande rodd

Trevlig onsdag! :)
/L

20131030-084828.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>