Yes!

Brudparet sa ja till att leva lyckliga i alla sina dagar med varandra och jag är överväldigad av all kärlek och värme man känt under helgens dygnslånga bröllop. Även om den inte var direkt riktad mot mig så är hela stämningen på bröllop så härlig. :)

Jag har dock fortfarande något i kroppen som pyr och jag vågar inte ta ut mig riktigt än, så vilar gör jag nu i allra högsta grad med undantag för bröllopet då förstås då Ipren räddade mig. Filmmys och i kväll middag och teater får jag ägna mig åt istället för att svettas på gymmet när immunförsvaret verkar vara ovanligt svagt och inte vilja fungera riktigt. Mycket sömn och bra mat är också prio.
/L

20130916-162824.jpg

20130916-162841.jpg Jag och mina bästa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>