600 reps

Idag var det CrossFit på schemat igen. CF ska vara så varierande att man kan köra flera pass i veckan utan att bli övertränad. Jag känner dock att även om passen har varit roliga så varierar jag med annat; tung styrka, löpning, spinning. Dessutom tror jag starkt på vila för att bli bättre.

Efter uppvärmning och teknikträning av Chins så körde vi passets WOD: Jobba 40 sekunder, vila 20, byt övning, kör 40, vila 20 osv… 5 varv med 3 övningar: pullups med supinerat grepp och med hopp upp, armhävningar på tårna och hoppreps-hopp (helst double unders, alltså två varv per hopp, men jag körde singlar). Man skulle räkna antal repetitioner som man hann på de 15 minuter som den totala tiden blev. 600 reps gjorde jag! :)

Imorgon blir det vila då Pappa ska firas av mig och syskonen :)
/L

20121112-214215.jpg

2 Comments

  • 1
    November 13, 2012 - 1:42 pm | Permalink

    Wow, bra jobbat! :-) Som alltid!

    Vad har du för tips på övningar om man vill träna hårt med rumpa och ben?
    Både med maskiner och utan :-)

    Förstår att det är mycket benpress, knäböj och utfall som gäller. Kan man göra dessa på något annat sätt än vanligt? Och finns det andra bra övningar?

    • 2
      linneatraining
      November 14, 2012 - 9:25 pm | Permalink

      Det är precis rätt tänkt Emelie! Benpressar i maskin eller också benböj med tung vikt för framsida och stuss. Utfallsteg med viktplatta i famnen är också bra för balansen och stabilitet i hela kroppen. Leg-curls för baksida lår gillar jag också! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>