Yogansa

Jag och min vän Lisa var ikväll och dansade på en nyöppnad dansskola på Kungsholmen “Yogansa”, som drivs av en ung och väldigt ambitiös tjej som vi båda faktiskt haft äran att dansa med under våra ungdomsår ;) Lisa är en grym dansare och hon, liksom jag älskar att dansa och vi båda har dansat mycket street och show genom åren, men idag var det Zumba vi skulle testa på. Jag har kört det nån gång tidigare och tyckte att det var kul då; som en typ av aerobics skulle jag säga fast med mycket höfter; salsa och samba inspirerat. Kul, flirtigt och niiice för dansarsjälen.
/L

20121010-202059.jpg

2 Comments

 • 1
  Maria
  October 11, 2012 - 10:38 pm | Permalink

  Du får följa med mig nästa gång! =0)

  • 2
   linneatraining
   October 12, 2012 - 5:34 pm | Permalink

   Jag tänkte självklart på dig! Du ÄR ju liksom Zuuumba! ;)
   Kram vännen!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>