Fokus vila

I natt, eller tidigt i morse vaknade jag och kände mig alldeles matt, varm och orolig, precis som att jag hade drömt en mardröm och med ont i halsen! Så himla typisk. Jag vill INTE bli sjuk nu! Jag har inte tid; jag måste träna! Jag skulle aldrig träna med just ont i halsen så det är bara att vila…. Därför blir det en lugn och träningsfri helg och en tripp till mammas nya hus i Mariefred. Med mamma blir det ofta många promenader, så ett par lugna sådana kanske jag får till om det inte blir värre (peppar peppar).

Jag önskar er en härlig helg och att ni förblir friska! Min fredagskväll fortsätter med en fantastiskt bra bok som jag läser just nu som heter Morgon i Jenin och världens största kopp med kokhett te för att döda allt som vill mig illa i halsen ;)

/L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>