Längtan

Tränar man hårt ska man inte underskatta vilodagar; dagar då man inte utsätter kroppen för fysisk aktivitet framförallt, dagar då man tankar positiv energi, men också dagar då man ser till att få tid över till att reflektera över andra saker i livet än träning.

Har jag en dag då jag inte tränar så är det lätt att släppa fokus på träningen och göra annat eller ingenting alls. När jag däremot har en längre period utan träning så tänker jag rätt ofta på just träning; nya träningsupplägg, nya mål och nya utmaningar. Nu när jag är både förkyld och länge har haft ont i höft och ljumske och inte kunnat träna som jag vill så skriiiker min kropp efter att få träna igen och jag tänker väldigt mycket på hur mycket jag ska träna när jag blir frisk och att jag aldrig någonsin mer ska klaga på att det är jobbigt!

Träning kommer alltid att finnas i mitt liv, i min vardag, annars mår jag dåligt! Nu mår jag dåligt, men håller ut. För efter regn kommer väl solsken! Eller?

/L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>