Långpass en underbar sommarkväll

Det är en underbar kväll ikväll i Stockholm och jag kände hur jag gled fram över gatorna som är kantade av uteserveringar och människor som picknickar på gräsplättarna :) Jag undrar om de som sitter där och gassar i kvällssolen förstår att jag njuter minst lika mycket som de, om inte mer, när jag springer förbi och ser dem sitta där? ;)

Jag sprang iväg direkt när jag kom hem från jobbet och siktade först in mig på ett distanspass på 7km. Jag hade ett mål och tänkte att jag tar tunnelbanan hem därifrån så jag höll ett rätt bra tempo. Men när jag kom fram och vilade en liten stund kände jag mig fortfarande pigg och inte alls sugen på att sluta springa så jag vände om och sprang hela vägen hem också. Det blev ett långpass på 14km i ett tempo på strax över 5 min och det var underbart! :)

 /L

Kungsholmsstrand

Från St:Eriksbron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>