Glad midsommar!

Det känns som att jag har haft bra flyt med träningen den senaste veckan! :) Jag har fått ihop ett distanspass på 7,5km, ett långdistanspass på 14km, 3 intervallpass och 2 styrkepass. Även om jag egentligen kanske hade behövt vila igår körde jag ett tufft intervallpass och styrka på gymmet eftersom jag ska vila nu några dagar. Jag sprang 2 min X 4 i 4,15 min tempo, 1 min X 3 i 4 min tempo och 30 sek X 3 i 3.30 tempo. Det krävdes fokus och mycket energi, men jag kände mig stark och klarade att hålla samma teknik och styrka genom alla intervallerna. Efter det gjorde jag några styrkeövningar; latsdrag och sittande rodd för ryggen och biceps, push-downs för triceps, hantellyft för axlarna och bensparkar på bänk för magen. Det var skönt att ta ut sig rejält för nu känner jag verkligen att jag förtjänar mina 4 kommande dagar i vila då jag bara ska njuta av en förhoppningsvis solig midsommar i skärgården med mina vänner. En morgonjogg imorgon bitti är dock inbokad med en av medresenärerna. Skön start på dagen. :)

Och med det passar jag på att önska er en riktigt skön midsommarhelg!

 /L

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>